vineri, 22 iulie 2011

GIF-uri simple

Atomic Baterry


Atomic Loading


                                                                    TF 2 - Optimus

marți, 12 iulie 2011

GIF-uri complicate

TransFormers 2 GIF Trailer

                                                             TransFormers 3 Bumblebee

                                                             TransFormers 2 Bumblebee
 
                                 Pirates of the Caribbean - The Curse of the Black Pearl . Jack Sparrow

vineri, 8 iulie 2011

2011 Best 2 Trailer's

                            TransFormers Dark of the Moon





Pirates of the Caribbean on Stranger Tides

joi, 7 iulie 2011

TransFormers Dark of the Moon

Va mai amintiti cand erati copii (poate mai sunteti) si va placeau desenele animate "TransFormers"?cand ne rugam parintii "mami, tati luatimi figurina ca nu o am" sau cand le luam banii le cumparam si ne faceam ca leam gasit. ? ..ehhh, ce vremuri, dar vremurile sau schimbat din 2007 cand a aparut primul film "Transformers", atunci lucrurile au luat o intorsatura, la fel si in 2009 cand a aparaut al doilea film, "TransFormers Revenge of the Fallen".

Ambele filme mau dat pe spate mai ales ultimul care a aparut pe 1 Iulie 2011 "TransFormers Dark of the Moon" desi al 2-lea film a fost putin mai slab decat primul iar al 3-lea a aparut la doar 2 ani dupa al 2-lea film, pot sa va spun ca daca va duceti la cinema acuma sa va uitati.....nu veti regreta...in 2 ani "TransFormaers 3" a evoluat foarte mult, multa actiune, multi roboti, multe explozii...exact ce are nevoie un film de actiune. Desi tre sa recunosc, in film este si putina tristete (chiar multa), unu din Autoboti, Ironhide este omorat de Sentinel Prime care ia tradat pe Autoboti, eu personal m-am simtit daramat de pe scaun cand am vazut ca moare. Sper ca Mikael Bay sa faca inca o continuare la fel de buna poate chiar mai buna.

Picturi pe gresie


Da, picturi pe gresie, cel mai nou hobby al meu....cu materiale speciale care sa gasesc doar in Germania, foarte scumpe....mai ales lacul care tre sa tai pe vopsea, dc?, petru ca: poti sa pictezi orce se sterge usor vopseaua iar cand dai cu lac (Sigiliu) 2-3 straturi nu mai poti scoate vopseaua de pe gresie si o poti amenaja oriunde in casa , baie, hol,bucatarie chiar si pe tavan...stai, pe tavan nu poti pune gresie....noi nimic, pentru ca lacul (Sigiliul)...nu e pentru gresie, ci pentru vopsea poti sa dai cu vopsea si pe peretii zugraviti apoi dai cu lac (Sigiliu). De ex in aceste 3 poze e un chip de fata cu un trandafir in par, cu multe detalii (jur ca a fost stresant cu detaliile) , mai ales buzele...care trebuiau sa fie perfecte, mia luat 2-3 zile doar buzele...pe cand restu a fost ceva mai usor.

Acuma lucrez la un desen 3D, o cascada din tavan care se scurge pe perete si trece prin podea...daca reusesc, voi posta lucrarea.

Un skelet de 7,5 cm

In urmatoarele poze veti vedea un mic schelet de 7,5 cm......facut doar dintr-un bat si plictiseala din casa.
nu e cine stie ce creatie si chin dar in poze se poate observa ca seamana cu un chelet, mai mult sau mai putin.
Adăugaţi o legendă
desi e doar o bucata de lemn iam pus o "peruca" facuda din ata, o sabie, un pistol si nelipsitele cizme de piele  (ale male sunt din carton nu pot modela pielea) dupa care iam dat un nume: Jack SparrowDeci ce va trebuie pe scurt: un bat(stiti ca la unele restaurante se dau niste servetele din lemn ca sa nu se ingalbeneasca mama de la caldura? daca da, stiti ce materiale va trebuie :D ), un lipici (sau mai multe ....depinde de rabdare) si un bisturiu/scalpel.


Adăugaţi o legendă




The Flying Dutchman


Flying DutchmanCorabia din filmulde mare succes "Pirates of thecaribbeanm-a fermecat ca sa spun asa, mi-a placut si inca imi place incredibil de mult, atat de mult incat am vrut sa o fac din chibrite sau scandurele. Am folosit rigle de lemn, chibrite, foarte mult lipici (Super Gluesi a mai trebuit sa mai tai niste haine vechi de ale mamei pentru sforile "putrezite". Prima mea barcuta am facut-o cand aveam 13 ani, eram foarte fericit ca-mi iesise, nu perfecta, dar era facuta de mine. Dupa vreo 4 ani cand am capatat experienta, sa tai masurand cu ochiul, mi-am propus sa fac aceasta corabie mare, care, are cam 145 cm lungime. Am inceput facand mici cercetari pe internet, mai exact sa caut planul corabiei. Dupa ce am gasit planul....am ramas blocat, ca nu stiam cu exactitate de unde sa incep din cauza ca schitele nu erau precise si mi-am zis sa incep cu coastele. Coastele le-am ondulat si curbat dupa cum credeam eu ca ar trebui si sunt din bete subtiti de bumbac, nu sunt ca la alte corabii sa fie coasta groasa de 2-3 cm, la mine e ca o cutie goalaDupa cum vedeti in poze, aceasta este corabia dupa un an de lucru....si inca nu este gata, sunt detalii la care eu inca mai lucrez. Dar, pentru un amator, pot sa zic ca m-am descurcat destul de bine si sunt mandru ca reusesc.

Photoshop



Stim cu totii ce este photoshop si ce anume face el. Dar, photoshop-ul nu este doar un program ce editeaza poze sau macheteaza reviste despre masini, avioane, vinuri....etc. Este o ARTA, creata de om ce sta mereu la dispozitie, cu acest program iti faci viata mai pe placul tau...iti modifici pozele sa fie cat de perfecte vrei si poti chiar sa desenezi ce-ti trece prin cap. Eu de ex. am descoperit acest program din greseala, nestiind ce este am intrat pur si simplu, recunosc ca am dat de cateva ori restart la computer ca il tot blocam, dar am invatat cu timpul. Desi la acea varsta eram inca mic sa realizez ceva al meu, ne avant rabdare ma tot jucam cu poze luate de pe net. Dupa cum vedeti pozele ce insotesc "articolul" sunt facute in totalitate de mine si sper sa va placa cat de cat. 

Noi prieteni


Fiind colaborator din R.Moldova al revistei Românian Wine Art am ocazia să cunosc multe personalităţi din lumea vinului.
Este o onoare reciprocă de a fi invitat la diferite evenimente dar şi că revista este prezentă alături de participanţi, organizatori şi a producătorilor de vin a acestei ţari.
La invitaţia Asociaţiei Sommelierilor din R.Moldova am avut ocazia să aflu mai multe despre vinul dulce.
În seara de 26 Martie la Hotelul „VisPas” în incinta restaurantului în pragul sărbătorilr de paşti a fost organizată degustarea vinului CAHOR cu tematica „Vin Pastoral”.
Cu ajutorul sommelierilor am aflat că denumirea de CAHOR este vinul pastoral original din Franţa.
PETRU I plecat în voiaj în Franţa şi având probleme de sănătate i sa recomandat ca medicament acest vin. În sec. XIX se aduce şi se începe plantarea soiurilor şi în Rusia. Pe vremea aceea Ucraina si R.Moldova făceau parte din URSS. În special plantaţii mari erau în Ucraina-regiunea Crimeia, unde era şi este o zonă benefică pentru a obţinerea acestui vin. Şi în R.Moldova sunt plantaţii-vinul pastoral se face din strugurii Cabernet Sauvignon.
Acest vin se folosea şi se foloseşte în biserici pentru împartaşanie. Sa ales vin roşu dulce deoarece este plăcut şi pentru copii. În biserici el se mai dublează cu apă şi se-n moaie prescura pentru a se da credincioşilor.
Printre invitaţi au fost şi multe persoane ce au cunoscut pentru prima oară arta vinului. Degustarea vinului pastoral a fos oferit din partea a trei producatori-BASAVIN&GO,BOSTOVAN şi AGROVIN-BULBOACA.
La această degustare sa alăturat şi vin CAHOR de 24 de ani. Am degustat vin CAHOR original din Franţa-dar sec şi nu dulce cu aromă specifică zonei.
S-au spus păreri şi din partea cunoscătorilor dar si din parea celor care au participat pentru prima oară şi au asistat cum se degustă şi se verbeste despre vin.
CAGOR- este recomandat ca vin de desrt alături de el s-a servit pruna şi vişine uscate, nuci greceşti,sortiment de caşcaval,ciocolată. După degustare spre curiozitatea mea am observat că invitaţii au mai rămas punând întrebări şi au mai savurat din vinul care le-au plăcut cel mai mult. Este un pas înainte pentru Asociaţie că au transmis arta vinului pentru un cerc de oameni noi ce au dorit să asiste la ce înseamnă degustarea vinului şi povestea lui. Dar şi ecoul dat, ajuns la oameni simpli ce îşi dau interesul de astfel de evenimente. Este de apreciat că în perioada degustării au fost prezenţi directori a producătorilor ce vinuri au fost degustate.
Mulţumesc pentru invitaţie şi am fost plăcut mulţumit de participarea pentru prima oara la degustarea “Vinului Pastoral” povestit de Asociaţia Sommelier din R.Moldova.